T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARABURUN - Karaburun Mordoğan Fatma Emin Karaağaç Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Yeşilay kulübü danışman öğretmeni tarafından tüm öğrencilerimize "Bağımlılıkla Mücadele Semineri "verildi.Emegi geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda yapılan programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Bağımsızlığın simgesi İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma töreni ilçe programı okulumuzda yapıldı.Emegi geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında 05.03.2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

Vergi Bilinci Geliştirme Haftası kapsamında 27.02.2024 tarihinde 9,10,11.sınıf öğrencilerine eğitim verilmiştir.

Kas

Okul Aile Birliğimizin Ögretmenler Günü öğretmenlerimiz için hazırladıkları sürpriz için çok teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 85.yılinda saygı ,sevgi,özlem ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerine Karaburun İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 22/11/2023 tarihinde organ bağışı semineri verilmiştir.

Ock

Çocuklarımızın internet ortamında cinsel istismarı büyük bir problem olarak karşımıza çıkmaktadır. Küresel bir sorun olan söz konusu suçla mücadeleyi sağlayacak tedbirlerin uluslararası işbirliği çerçevesinde alınması önem taşımaktadır. Uluslararası işbirliğinin artmasıyla internet üzerinden çocuk istismarına karşı yürütülen mücadele daha da etkin hale gelecektir. Bu amaçla, ülkemizin de içinde yer aldığı 54 devletin katılımıyla oluşturulan "Çocukların İnternet Ortamında Cinsel İstismarına Karşı Küresel İttifak" kapsamında birlikte mücadele etme kararı alınmıştıştır.